Night’s Black Agents: DOUBLE TAP

1.210,00

Sadece 1 adet kaldı

Kategoriler: , Etiketler: ,

Açıklama

Bu, Night’s Black Agents RPG’niz için bir sonraki seviyedir. Daha yüksek bir ödeme derecesi ve çift sıfırdan daha yüksek izin. Mücadeleyi Komplo’ya taşıma zamanı.
Tüm Komplolar, entrikalar, tehlikeler varken neyin sizin tarafınızda olup neyin olmadığını tam olarak bilmek zor. Bükreş’in arka sokaklarından parlamentonun arka sıralarına kadar her gölge insanlık dışı bir düşmanı saklayabilirken, hangi sağlam zeminde durabileceğinizi söylemek zor. Neye güvenebilirsin? Bir fark yaratabilir misin? Glock’unuzdaki gümüş kurşunlar dışında hiç kimseye ve hiçbir şeye güvenmeyin. Fark yaratmak için doğru hedefleyin. O zaman bile, bazen o ilk kurşun öldürücü değildir. Bazen iki kez dokunmanız gerekir.

Double Tap: Nights Black Agents Genişletme Kitabı şunları içerir:
* Her Soruşturma yeteneği için örnek ipuçları, özel harcama avantajları ve bir model Taktik Bilgi Bulma Avantajının yanı sıra, bir cep telefonunu klonlamaktan bir seans düzenlemeye ve casusluk argosuna kadar bilgiler, ipuçları ve en iyi uygulamalar!
* Genel yetenekler için, araştırmacı olarak kullanılabileceklerse örnek ipuçlarının listeleri ve daha fazla anahtar bilgi ve en iyi uygulamalar. Yeni bir isteğe bağlı Ustalık kuralı, zarlarınızı her atışta sıcak tutar – artı 25’ten fazla yeni Kiraz!

* Alibi’den Thrown Clear by the Blast’a kadar 20 yeni manevra ve ayrıca oyununuza lezzet, odaklanma ve esneklik katmak için 60 Başarı.
* Adaptive Tradecraft ve Cartagena Kuralları, düşük teknolojiyle beladan kurtulmanızı ve yüksek aksiyonla yeniden belaya girmenizi sağlar!
* Özel yüz maskelerinden RFID koklayıcılara, jetpack’lere ve EMP silahlarına kadar her mod için daha fazla casus teknoloji ve her zaman istediğiniz o lazer saat için “Q Kuralı”!
* Siz talep ettiğiniz için – SEAL Team Six’ten Swiss Guard’a kadar 22 gizli, askeri ve polis grubu için özelleştirilmiş büyük bir silah listesi. Artı sekiz Silah Kiraz – bir daha asla 6 tane daha harcamayın! – ve CornerShot’tan UV yayan mermilere ve ağ bombalarına kadar çok daha fazla silah aleti!
* Alkışlanan Night’s Black Agents Thriller Chase kurallarını bilgisayar korsanlığı, sinsilik ve takip yarışmalarına uyarlamak için yeni kurallar – artı canavarca dehaları avlayan ajanlar için Manhunt kuralları.
* Yöneticiler için, 26 Cameo size kendi ipuçlarıyla birlikte yaşayan, nefes alan NPC’ler sunar ve 26 Kurulum Çekimi size onları – ve Temsilcilerinizi – yerleştirebileceğiniz heyecan verici ayarlar sunar.
* Chupa, ekimmu, homunculus ve penanggalan’ın korkunç sırlarını keşfedin – ve biyoteknoloji ile küfür arasındaki çizgiyi aşan eksiksiz bir vampir yapısı olan nosferatu’dan sıyrılın. Vampir güçlerinin eksiksiz bir listesi, kendi kan emicilerinizi her zamankinden daha hızlı yapmanızı sağlar.
* Son olarak, Suspyramid modelleri bir Komplo içinde savaş, tek başına ajan oyunu için ipuçları, Burn’a uzanmanıza izin verir ve değişken yapılar, kampanyanızı Viktorya Dönemi, İkinci Dünya Savaşı veya Soğuk Savaş’ın derinliklerine gönderir!

Bu yüzden bunu bir sonraki seviye olarak kabul edin, daha yüksek bir maaş notu ve iki kattan daha yüksek izin. Mücadeleyi Komplo’ya taşıma zamanı.

Bu sefer, sadece bir vesikalık değil. Çift dokunuş için gitsen iyi olur.

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Night’s Black Agents: DOUBLE TAP” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir